Borstkanker

Dansys Huidkliniek speelt een actieve rol in de nazorg en begeleiding van vrouwen met borstkanker. De gevolgen van borstkanker zijn vaak ingrijpend, denk aan het ontbreken van de borst, de bijverschijnselen van chemotherapie, pijnlijk bestraald gebied, littekens en vochtopeenhopingen vanwege een beschadigd lymfestelsel. Onze huidtherapeuten geven een passend huidadvies en passen oedeemtherapie toe na operatief ingrijpen.

U kunt bij een van onze professionele huidtherapeuten terecht in onze vestigingen in Gorinchem en Den Bosch. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tevens wordt er bij sprake van een pijnlijk en/of vastzittend litteken, littekentherapie toegepast om te zorgen voor mobilisatie en versoepeling van het litteken en zodoende eventuele bewegingsbeperking te verminderen. Ook voor het aanmeten van een thoraxbandage om de vochtregulatie te reguleren en vochtretentie te reduceren na behandeling van borstkanker en/of borstreconstructies bent u bij Dansys Huidkliniek in goede handen. Vroegtijdige behandeling kan veel ongemak in een later stadium voorkomen. Neemt u gerust contact met ons op om te informeren of wij iets voor u kunnen betekenen.

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

WIL JE ONS MAILEN?

WIL JE ONS BEZOEKEN