NIEUW: Permanente make-up bij Dansys Huidkliniek

Vanaf nu kunt u bij Dansys Huidkliniek ook terecht voor het zetten van permanente make-up van de wenkbrauwen en eyeliner.

Permanente make-up (of PMU) is ideaal voor iedereen die op elk moment goed voor de dag wil komen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Bij permanente make-up worden er pigmenten in de dermis gebracht door middel van een naaldmodule, met als doel uw natuurlijke schoonheid te accentueren. PMU word vaak ingezet voor het opvullen van de wenkbrauwen, de ogen te laten spreken door middel van een eyeliner, of de lippen kleur te geven met een lipliner/full lips.

PMU blijft altijd aanwezig in de huid. Wel zal deze mettertijd vervagen, door middel van vernieuwing van de huid en blootstelling aan UV-licht.

Uw specialist is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up!

Permanente make-up

Het plaatsen van de PMU bestaat uit 2 behandelingen: het opzetten en na 6 weken het bijwerken van de PMU. Na het opzetten komt het voor dat er wat pigment door het genezingsproces wordt afgestoten. Tijdens het bijwerken worden deze lege plekjes weer opgevuld, en de rest van de PMU zo nodig extra aangezet.

Momenteel bieden we de schaduwtechniek voor de wenkbrauwen, en de basic eyeliner aan.

Met de schaduwtechniek zal de wenkbrauw er uit komen te zien alsof deze is gepoederd. De basic eyeliner is een lijntje boven of onder het oog en in de wimperrand zonder wing of schaduw.

Dansys Huidkliniek Den Bosch heeft een GGD vergunning voor het plaatsen van permanente make-up. Laat u altijd behandelen door een GGD gecertificeerd bedrijf! Zoek uw behandelaar op https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/

Tarieven Permanente make-up

Wenkbrauwen schaduw techniek

Basic eyeliner boven of onder

250,-

150,-