Background

Over Ons

Over Ons

DANSYS HUIDTHERAPEUTEN

Dansys huidtherapeuten zijn deskundig op het gebied van paramedische, cosmedische en cosmetische huidzorg. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder ongewenste haargroei, vaat- en pigmentaandoeningen, goedaardige huidtumoren, oedeem, acne en littekens. Naast het beheersen van diverse therapieën zijn Dansys huidtherapeuten deskundig in het herkennen en beoordelen van symptomen en risicofactoren, het onderzoeken van een stoornis met betrekking tot de huid en het opstellen van een behandelplan op basis van de verkregen gegevens.

Dansys-new-logo

ONS TEAM

Ik heet u van harte welkom op de website van Dansys Huidkliniek!
Mijn naam is Mulki, oprichtster en directrice van Dansys. Ik heb mijn passie voor ondernemen gecombineerd met waar ik dagelijks vaak mee bezig was: mijn huid. In 2010 heb ik Dansys Huidkliniek opgericht in Den Bosch. Inmiddels bestaat Dansys uit twee vestigingen: Den Bosch en Gorinchem.
Dansys Huidkliniek bestaat uit een team van deskundige huidtherapeuten. Samen met mijn huidtherapeuten streven wij naar het bieden van de beste huidtherapeutische zorg voor onze cliënten. De huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Om kwaliteit te blijven leveren, volgen wij regelmatig nascholingen, cursussen, trainingen en beroepsgerelateerde congressen. Zo blijven wij allen op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het beroep.
Het belangrijkste bij Dansys Huidkliniek is de persoonlijke benadering bij elke individuele cliënt. Iedereen kan bij ons terecht: Van advies tot nazorg, van behandeling tot voorlichting. Wij zijn er voor iedereen.

Ik zie u graag op een van onze vestigingen!