Background

Hydrafacial

Hydrafacial


De HydraFacial is een behandeling om de gezondheid van de huid op peil te houden. Wij werken met een stappenplan waarin wij uw huid zullen voorbereiden op het insluizen van krachtige antioxidanten. De voorbereiding zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd en poriën uitgezuiverd worden terwijl wij de huid te allen tijde hydrateren. De behandeling geeft onmiddellijk een stralend resultaat en is pijnloos. Het lijkt alsof wij met een stofzuigertje over uw huid gaan.

HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonpoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd en worden er hoogwaardige producten ingesluisd.

Waarom een HydraFacial behandeling?

De aanmaak van nieuw collageen, de toename van de fibroblastpopulatie, de verdikking van de basaalcellenlaag en van de lederhuid en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. HydraFacial betekent een doorbraak in esthetische technologie. Het is een uniek en onovertroffen resurfacing systeem voor huidverjonging! De huid ondergaat een ware verjongingskuur en dit op een natuurlijke, aangename en snelle manier.