Background

Laser ontharen

Laser ontharen

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verminderd. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd. Laser ontharen is dus een goede oplossing als u af wilt komen van ongewenste haargroei.

Voor wie is het geschikt?

Laserontharing werkt goed op zowel gezichtshaar (zoals de bovenlip) als lichaamshaar (zoals de oksels).  en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Laserontharing is een geweldige oplossing voor dikker, donkerder haar, maar niet voor mensen met licht haar, zoals blond, grijs, wit of rood, of voor mensen met heel fijn haar. Wij plannen van tevoren altijd een intakegesprek om er zeker van te zijn dat dit de juiste soort behandelmethode voor u is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om blijvende resultaten te krijgen is het nodig om meerdere behandelingen te ondergaan, gemiddeld zijn er zeker tussen de 6-8 behandelingen nodig. elke 4 tot 6 weken. 2 tot 3 weken na de eerste behandeling begint u vaak al wel verschil te merken. Aan het einde van deze behandelkuur ervaren de meeste mensen permanente haarvermindering.