Background

RRS® HA Eyes

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen onder de ogen (zoals wallen), zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Wallen ontstaan door vochtophopingen en donkere kringen onder de ogen is iets waar veel mensen last van hebben en die het uiterlijk flink kunnen bepalen. RRS® HA Eyes is een behandeling die uw oogcontouren verbetert en u een frisse blik (terug) geeft. Ook de fijne lijntjes onder de ogen worden minder zichtbaar. Waardoor uw gezicht en veel meer uitgerust en ontspannen uitziet.

RRS® HA Eyes valt onder de skinboosters en wordt rondom de ogen aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de huid. Het bevat actieve stoffen die lymfedrainage bevordert en
de huid bleekt. Het natuurlijke hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en voeding van de huid rondom de ogen.

Na gemiddeld 3-4 behandelingen (met een interval van 8-14 dagen) zult u zien dat het vocht rondom uw ogen sneller wordt afgevoerd, u weer een frisse uitstraling heeft en er minder vermoeid uitziet. Na de eerste behandeling ziet u meestal resultaat, advies is wel om meerdere behandelingen te laten doen voor een optimaal resultaat.

Bij Dansys Huidkliniek kunt u terecht voor dit type behandeling. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze professionele huidtherapeuten in de vestigingen Gorinchem of Den Bosch.