Background

XL Hair®

XL Hair®

XL Hair® biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. XL Hair® activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het type haaruitval welke in de dermatologie alopecia wordt genoemd is altijd al een probleem geweest, onafhankelijk van het geslacht of de leeftijd. Haaruitval kan een symptoom van zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Haaruitval is natuurlijk erg zichtbaar en is een indicatie van de gezondheid van de persoon. XL Hair® is in staat om de haar miniaturisatie bij alopecia in jong volwassenen tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd te herroepen. Ook stopt het de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert het de groei van nieuwe haren binnen 6 maanden. Daarnaast is deze behandeling vaak vele malen goedkoper en betaalbaarder dan een haartransplantatie / haarimplantatie.

 

XL Hair® is speciaal ontwikkeld voor oppervlakkige en diepe injecties in de huid, en is gebaseerd op de puurste en meest effectieve ingrediënten, met een synergetische werking. Een behandeling voor mannen uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies. Het gevolgde protocol is normaal gesproken eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld.
Gedurende 6 maanden dient er drie dagen per week tweemaal daags de Spray AD Daily Care Hair Energy gebruikt te worden. Het wordt geadviseerd om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden.

 

XL Hair® en AD Daily Care Hair Energy zijn capillaire regeneratoren welke de capillaire vezels revitaliseren en versterken door een afgifte van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleren van de groeifactoren welke de haargroei bevorderen. XL Hair® bevat geen Minoxidil en 5-alpha-reductase inhibitoren (veelgebruikte medicatie met relatief veel bijwerkingen).
De RRS® behandelingen moeten plaatsvinden onder de juiste aseptische omstandigheden en voer altijd eerst een allergie test alvorens met de behandeling te beginnen.

 

Dansys is een SkinTech® Certified Clinic in Den Bosch en Gorinchem. Wij zijn trots op de awards die wij hebben gewonnen met onze behandelingen tegen haaruitval. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts!