Background

Microdermabrasie

Microdermabrasie

 

Microdermabrasie is een intensieve behandeling om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals een doffe en oneffen huid. Dit gebeurt door middel van microkristallen. Onze microkristallen zijn gemaakt van 100% zuivere aluminiumoxide, waardoor we de huid niet beschadigen. De huidtherapeut blaast met het apparaat de microkristallen met een bepaalde intensiteit tegen de huid en zuigt ze vervolgens direct weer af. Op deze manier verwijderen we dode huidcellen en stimuleren we het vernieuwingsproces van de huid. De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen en de huid raakt beter doorbloed. Zo brengen we uw huid met microdermabrasie weer in een goede conditie. Afhankelijk van het behandelniveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn.

VOOR WELKE HUIDPROBLEMEN IS MICRODERMABRASIE GESCHIKT?

Normaal gesproken vernieuwt de huid zich iedere dertig dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en maken we minder snel nieuwe huidcellen aan. Microdermabrasie is een veel gebruikte methode om de afbraak van dode huidcellen te versnellen en de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. De huidstructuur en de conditie van de huid verbeteren hierdoor. Microdermabrasie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

We zetten microdermabrasie in voor de volgende huidproblemen:

  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Zonbeschadigde huid
  • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  • Verstopte, vergrote poriën
  • Rokershuid

DE VOORDELEN VAN MICRODERMABRASIE EN HET AANTAL BEHANDELINGEN

Microdermabrasie kent een aantal voordelen. Er wordt geen gebruikgemaakt van chemische middelen, waardoor de kans op een allergische reactie of hyperpigmentatie zeer klein is. Daarnaast zijn de resultaten snel zichtbaar. Bij elke behandeling zal de conditie van uw huid verbeteren en zal de huid fris en zacht aanvoelen. Hoeveel behandelingen u nodig heeft voor het beste resultaat hangt af van het huidprobleem en van de intensiteit waarmee we u behandelen. Wij raden aan om de sessies elke vier weken te herhalen.