Background

Chemische Peelings

Bij Dansys Huidkliniek in Den Bosch en Gorinchem kunt u terecht voor een (chemische) peeling, waaronder glycolzuurpeelings, Jessner peelings, en TCA peelings. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze professionele huidtherapeuten!

 

Bij een peeling van de huid worden etsende middelen op de huid toegepast. Peelings kunnen worden toegepast om oude of beschadigde huidcellen te verwijderen en de huid tot nieuwvorming te stimuleren, maar ook om de huid sterker te doorbloeden of te verweken. Peelings worden ingedeeld naar hun dieptewerking in de verschillende huidlagen en worden onder meer toegepast bij acne, acanthosis nigricans, oppervlakkige pigmentafwijkingen, keratosis pilaris, littekens, psoriasis, pseudofolliculitis barbae, seborroïsch eczeem, verrucae planae, xanthelasma en zonneschade. Het resultaat is een gladdere, goed doorbloede en meer egale huid, met vervaging van oppervlakkige rimpels en/of pigmentvlekken. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Na de behandeling:

De huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Dit betekent dat u de eerste 48 uur na de behandeling extra voorzichtig moet zijn met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen of baden en andere beïnvloedende factoren. Gedurende vier weken na de behandeling moet de huid in de buitenlucht beschermd worden met een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor. Gebruik na de behandelingen de door onze huidtherapeut geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

Producten:

Dansys Huidkliniek werkt met verschillende soorten peelings van het merk Lira Clinical. Afhankelijk van uw huid, uw wensen en uw persoonlijke situatie kijken wij tijdens uw eerste bezoek met welke peeling bij uw huid het gewenste doel bereikt kan worden.

Lira Clinical

Lira peeling is een compleet programma tegen acne, littekens, pigmentverkleuringen, huidveroudering, een onzuivere huid en grove poriën. Het werkt snel en effectief. De samenstelling van de Lira producten zijn volkomen veilig en werken op natuurlijke wijze.

De resultaten hiermee zijn verbluffend te noemen. Acne(littekens) verminderen beduidend, pigmentvlekken worden lichter of verdwijnen geheel en de huidstructuur wordt aanzienlijk verbeterd. Bij deze behandeling is de voorlichting en het volgen van de instructies voor én na de behandeling van cruciaal belang voor het eindresultaat. Wij kunnen u vertellen wat deze behandeling voor uw huid kan betekenen.