NIEUW: Injectables bij Dansys Huidkliniek

Vanaf nu kunt u bij Dansys Huidkliniek ook terecht voor de behandeling van huidveroudering door middel van Fillers.

Injectables spelen een belangrijke rol in de bestrijding van het zichtbaar ouder worden van de huid. Huidveroudering is een natuurlijk proces veroorzaakt door genetische factoren waarbij veroudering is “geprogrammeerd”. De huid wordt dunner en verliest elasticiteit, waardoor rimpels ontstaan en een losse uitzakkende huid met plooien. Ook neemt het aantal zweet en talgklieren af, waardoor de huid minder beschermende talg aanmaakt en sneller uitdroogt. Naast deze erfelijke factoren spelen omgevingsfactoren ook
een rol zoals blootstelling aan zonlicht, landurig roken, chemische stoffen etc. Utraviolette straling levert de belangrijkste bijdrage. “Photo-aging” is de term voor de aantasting van de huid door de zon, resulterend in rimpels en leerachtige veranderingen.

Onze injectables zorgen voor een natuurlijker ogend resultaat dan vele traditionele behandelingen zoals Botulinetoxine. Ze blijven langer zitten, tot wel een jaar lang, en u hoeft dus minder vaak terug te komen voor onderhoud. Interesse? De professionele huidtherapeuten van Dansys in Den Bosch en Gorinchem helpen u graag! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!.

“Bij Dansys bent u verzekerd van een geweldig eindresultaat op een verantwoorde manier”. 

Fillers

Fillers worden veelal gebruikt om de symptomen van veroudering tegen te gaan. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit en hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpeltjes ontstaan. Het hyaluronzuur in de door ons gebruikte injectables is een stof die sterk lijkt op dat wat van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur bindt aan water en houdt het vast, waardoor er volumetoename optreedt. De behandeling met injectables bestaat uit een aantal injecties waarbij de gel met een dunne naald in het te behandelen gebied ingespoten wordt. Verminderen/wegnemen van rimpels kan door deze behandeling gecreëerd worden. Fronsrimpels, neus-lippenplooi en kraaienpootjes zijn voorbeelden van behandelgebieden.
Eén van de grote voordelen van producten op basis van hyaluronzuur is, dat het effect van de behandeling lang aanhoudt, maar niet blijvend is. Zo houdt u controle over uw uiterlijk. De producten van Princess staan erom bekend een uitstekende “liftcapaciteit” te hebben. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar.

Tarieven Injectables

Princess Fillers

Fronsrimpel 0,5ml

Voorhoofd 1,0ml

Lippen 1,0ml

Neuslippenplooi 1,0ml

Rokerslijntjes 1,0ml

150,-

300,-

300,-

300,-

300,-